Nyheter

January 08, 2015


Den Goda Fortsättningen.

Nu är det hög tid att blicka framåt och samtidigt vara tacksam för det som varit. Vi vill tacka alla våra kunder, gamla som nya för det gångna året. Vi gläds åt det nya som ligger framför oss som ett oskrivet blad. 

Det nya oskrivna bladet, det benämner jag Facebook: Pastelli sweden.... vår alldeles egna hemisfär på nätet. Kom in, gilla, och ta del av händelser, eventuella erbjudanden och spännande nyheter som komma skall! 

Efter en jul full av ödmjukhet i tillvaron där man har haft möjligheten att umgås med nära och kära i ett par veckors tid, en tid full av samvaro, god mat och återhämtning, är det nu dags att kavla upp ärmarna och gilla i full fart framåt!

 

November 06, 2014


Nyheternas behag.

Då är det dags för dagarna tre igen. Swedental slår upp portarna nästa vecka och det är återigen dags att öppna sina sinnen och insupa de nyheter branschens alla företag har att erbjuda.

För vår del blir det både nya modeller och ett helt nytt material, PET. Genom att återanvända plastflaskor skapar Pastelli ett polyestermaterial utan att påverka naturens tillgångar. Det skapar en produktion som inte är beroende av jordens oljetillgångar och som kan återanvändas under många år. Materialet är strykfritt och bibehåller färgen genom sin slitstarka yta.

Jag imponeras och gläds åt att man strävar efter att återanvända de material som redan finns i omlopp och kan det bidra till att moder jord får en respit från plundringen så innebär det en hållbarare framtid för våra barn. Det är bra!

Välkomna till oss på Swedental, monter A09:20 och ta del av framtiden. 

January 08, 2014


Det nya...

Nu träder vi in i ett nytt år fullt av förväntningar och nya mål. Vi vill tacka för det gångna året och för ett fint samarbete. Vi ser mycket fram emot nya möten och att få återse gamla bekanta ansikten. Januari är en månad för nystart och en tid då det krävs en extra energidryck eller två för att kavla upp ärmarna. Därför vill jag passa på att påminna om att det ofta är de små sakerna som förgyller vardagen, te x en underbart ceriserosa välskräddad arbetsmundering i 100% egyptisk bomull...  Eller en solgul herrmodell med färgglada fiatbilar i kragfodret... Är man lagd åt det lite enklare mer modesta hållet så har vi de ljuvliga tyska pikétröjorna, även dem i 100% bomull som får hela kroppen att le!

Slutligen vill jag önska er hjärtligt välkomna att höra av er om ni blir nyfikna på det fantastiska utbudet av modeller, färger och snitt som kännetecknar Pastelli!

Hjördis

August 08, 2013


Då är det dags....

Ja, kära vänner, kollegor, nära och kära. Nu är det dags att kavla upp ärmarna och ta tag i livet igen. Efter att ha njutit av en magisk sommar med värme, sol och många sena kvällar, börjar vardagen sakta krypa sig inpå.

Det är onekligen dags att titta in i gömmorna, lufta ut malarna och inspektera arbetskläderna. Kanske kan en underbart skön piké eller två rädda höstens vardag? Eller så tar man i ordentligt och ser till att piffa hela outfiten, från topp till tå! Välj en oväntad färg eller känn och kläm på favoritfärgen i olika modeller.

Ta i från tårna och se till att kollegorna och klinikens helhet får sig ett ansiktslyft! Oavsett små eller stora förändringar så tror jag att ni kan hitta plaggen som förgyller höstens vardagsbestyr. Det är trots allt på jobbet man spenderar den mesta tiden och visst är det underbart att känna sig snygg och komfortabel i dessa tider av kommande  måsten. 

Ring oss för ett personligt besök!

 

 

June 11, 2013


Piké på plats!

Vi har nöjet att introducera underbara pikétröjor från ett tyskt företag vid namn Trigema, ett äldre familjeföretag som funnits sedan 1919 i södra Tyskland. Produktionen var i början begränsad till underkläder men har under åren utvecklats till att bli ett av tysklands största producenter av sport och modeplagg. De värnar om att hålla all produktion lokalt och är måna om kvalitet och miljö. Alla led i produktionen möter Oeko-Tex standard 100 kraven, det innebär att plaggen är helt fria från farliga ämnen som kan irritera huden. Äntligen har vi hittat en pikétröja som håller samma kvalitet som Pastelliplaggen!

Finns att beställa direkt på hemsidan, eller kontakta oss för ett personligt besök då ni kan prova plaggen.March 12, 2013

Dagens ord ›


Förväntan...

 ... det är dagens ord. Förväntan är just det jag känner över att åka till IDS mässan i Köln. Den Stora dentalmässan med stort S, inträffar vartannat år, är overkligt stor, och jag ska åka. Det ska bli fantastiskt roligt att få uppleva, känna, klämma och kanske hitta något nytt och spännande man kan sälja. Därmed kanske också förgylla vardagen för någon, göra tillvaron lite mer underbar än innan.

Så känner jag med Pastelliplaggen, de tillför det lilla extra och skapar ofta ett leende på kunders och patienters läppar. Förväntan är just det man känner när man är på väg till ett möte med en ny människa, det oförutsägbara, det oväntade... Det första intrycket, att inge förtroende och respekt. Ja jag säger bara : Gör det med stil!! Med färg, glamour och glädje!

Fram för vardagsglamouren!

January 14, 2013


Nu öppnar vi kontor i Stockholm!

Stockholmskontoret har öppnat!

Låt oss presentera vår nya kvinna i Stockholm och samtidigt slå ett varmt slag för den nya hemsidan.

Hjördis Agustsdottir Wallin tar hand om storstaden med omnejd, så tveka inte, utan ring och boka ett personligt möte föra att prova plaggen.


Continue Reading >