January 14, 2013


Nu öppnar vi kontor i Stockholm!

Hej !

Jag heter Hjördis Agustsdottir Wallin och har nöjet att få jobba med Pastelli här i Stockholm och trakterna runtomkring. Detta innebär alltså att ni självklart ringer mig om ni har frågor eller om ni vill att jag kommer förbi och visar er stora delar av kollektionen.
Det är trots allt en klar fördel att kunna prova plaggen då vi har en hel massa fantastiska modeller och det gäller att hitta sina trogna favoriter.
 
En liten presentation av mig innefattar lite av varje... Jag är uppvuxen i en tandteknikerfamilj där labbet varit ett andra hem, där kyvetter, gipsmodeller och proteständer var inspirerande leksaker.  Jag valde däremot en helt annan bana, nämligen inom modedesign och textil konst. Det har bl a lett till utställningar på Nationalmuseum, Dunkers i Helsingborg och House of Sweden i Washington. De senaste 10 åren har jag jobbat i en butik på NK, varav de senare tre som butikschef. Det är nu dags att gå vidare och möjligheten att kunna kombinera mina två stora intressen är ju helt underbart!
 
Har ni frågor eller vill boka möte så tveka inte, utan hör av er till mig på tel 0733 782 337 Mvh / Hjördis